Kalliolan setlementtitalo

Sturenkatu 11
00510 Helsinki

Vahtimestari Henry Aalto henry.aalto (at) kalliola.fi, p. 040 770 9961

Promoottori Pihla Ruuskanen pihla.ruuskanen(at) kalliola.fi, p. 040 552 7716

Tilatiedustelut: tilat (at) kalliola.fi

Sturenkatu 11, 00510 Helsinki

Aukioloajat

Meille olet tervetullut joka päivä. Olemme  avoinna arkisin ma-pe klo 8-20, viikonloppuisin klo 10-16. Tiloja on mahdollista vuokrata myös aukioloaikojen ulkopuolella.

Huom. Viranomaisten ohjeistuksesta setlementtitalo on toistaiseksi kiinni 13.5 saakka koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen takia.

Näin löydät perille

Olemme Helsingin Suur-Kalliossa lyhyen matkan päässä keskustasta ja hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meille pääset helposti julkisilla tai vaikka pyöräillen. Kaikki tilamme ovat esteettömiä, ja lastenvaunujen tai pyörätuolin kanssa pääset parhaiten sisään pääovista Kalliolanrinteen puolelta.

Kaliolan Setlementtitalo - saapuminen

Julkisilla

Rautatieasemalta setlementtitalolle kulkee ratikat 3 (jäät Urheilutalon pysäkki) ja 9 (jäät Sturenkadun pysäkki) sekä bussi 23 (jäät Kulttuuritalon pysäkki).

Kampista meille saapuvat ratikka 9 (jäät Sturenkadun pysäkki) sekä bussi 70 (jäät Porvoonkadun pysäkki). Voit halutessasi tulla myös metrolla Sörnäisiin, jolloin kävelymatkaa jää noin kilometri.

Tarkista aikataulut: reittiopas.fi.

Pyörällä

Talon pääsisäänkäynnillä on teline pyörällesi. Mikäli käytät kaupunkipyöriä, lähimmät asemat ovat lähellä, Sturenkadun varrella: Brahen puistikko (117) ja Diakoniapuisto (046).

Autolla

Kannustamme käyttämään julkisia kulkuvälineitä. Setlementtitalolla ei ole omia yleisöpysäköintipaikkoja. Lähialueella on maksullisia tienvarsipaikkoja.